Janne Ojajärvi

Janne Ojajärvi on pohjoiskarjalaislähtöinen muusikko ja huuliharpun soiton opetukseen erikoistunut musiikkipedagogi.
huuliharppukurssi helsinki
Muusikkona hän työskentelee huuliharpuilla, laululla sekä pitkähuilulla. Janne käyttää usein muusikon työssään myös kurkkulaulua, munniharppua, sekä musiikkiteknologian keinoja. Suurin hänen intohimonsa musiikkia kohtaan on kuitenkin sävellys ja sovitus. Janne valmistui toukokuussa 2015 Karelia-ammattikorkeakoulusta musiikkipedagogiksi kansamusiikkiin suuntautuneena. Tällä hetkellä hän toimii aktiivisesti mm. yhtyeissä Ojajärvi Blom Ojajärvi, Hurja halla, Trio Beoir ja Yhden penkin pojat. Janne valmistui keväällä 2019 musiikin maisteriksi Sibelius-akatemiasta pääsoittimenaan huuliharput.

Janne opettaa Käpylän musiikkiopistossa huuliharppuryhmiä. Lisäksi hän antaa yksityisopetusta huuliharpun soitosta (kansanmusiikki, blues, rock, pop). Syksyllä 2018 Janne julkaisi pitkähuilusoiton itseopiskelumateriaalisivuston http://www.overtoneflute.fi. Kesällä 2015 julkaistiin Jannen tekemä ”Huuliharppujamivihko”, joka sisältää suosittuja kansanmusiikkijamikappaleita huuliharpputabulatuurien kera. Samaan aikaan Janne avasi huuliharpunsoiton oppimateriaalisivuston http://www.huuliharppu.fi.

Ajoittain Janne työskentelee myös äänityksen ja miksauksen parissa. Hän valmistui vuonna 2011 medianomiksi Karelia-ammattikorkeakoulusta ääni-ilmaisuun suuntautuneena.

Create a website or blog at WordPress.com